Livskvalitet

Livskvalitet i Åryd

Sedan en dryg månad bor jag i en marklägenhet i Åryd. I vardagsrummet brinner det i braskaminen. Utanför min uteplats rinner ån. Området “Masugnen” är en oas. Vi är omgärdade av Årydssjön på tre sidor.
Natur inpå knuten så att säga. Jag stortrivs!

Ledig tomtmark

I förrgår var jag på samhällsföreningens möte. Fick veta att här finns åtta lediga tomter för den som vill bygga sig ett hus. Priset för en tomt är drygt 100 000 kr. Det är 10% av ett tomt pris i Växjö stad och ingen tomtkö. Det tar ca 10 minuter med bil in till staden. Skola för låg och mellanstadie finns och som sagt LIVSKVALITET och mindre stress.

Tänk att få komma hem och se sjön, ta en promenad förbi Herrgården, slippa jäkt och köer.


Monica

 

2 kommentarer

  1. Hej på dig. Planerar en ”road trip” i maj-juni, bara jag o Olle. Första stoppet blir Höga kusten. Sedan åker jag mot Dalarna. Kanske ett besök i Åryd.
    Hör av mig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *