Tacksam

Vänner

Påskveckan har inte och kommer inte att innebära arbete. Startade med att umgås med barndoms- och ungdomsvännen Mona i Flen. Mycket nostalgi då ytterligare en Malmbergsbo, Bosse infann sig till en gemensam middag. Mycket prat om vår uppväxtmiljö, som snart  är helt raderad. Mina skolor, Folkets Hus, Simhallen och husen jag växt upp i är en stor grop eller förbjudet område.

Vi hann med en utflykt till Lida Gård. Mysigt ställe med läckra kläder, hästgrejer, hundgrejer och go mat. Hund tillåtet vilket jag uppskattar.

Familj

Nästa anhalt Sollentuna där altanbygge och odling var på gång.
Altanen är nu nästan klar och tur är det då det blir många här till Påskafton. Minsta barnbarnet deltog ivrigt i att lägga på jord  i odlingslådor. Söt som … med sitt lockiga röda hår.

Snar fylls huset och Påskfirandet tar fart.

Supersäljare levererade mitt Påskägg

Under några veckor har jag suttit och letat på Blocket efter en mindre bil än den leasingbil som jag snart ska lämna tillbaka. Idag mötte jag Simon, en ung säljare som gjorde allt så rätt. Han fixade att bemöta mig den röda köparen. Jag hade många och ivriga frågor. Han var vänlig, pratade lite, svarade snabbt och klart. Försökte inte trycka på mig en massa argument utan lät mig leda samtalet. Efter ca 40 minuter var bilen min.
Nu återstår bara att få hem två bilar, då det bara finns en chaufför.

Glad Påsk
Från en tacksam

Monica

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *