Påsken är nu över

Skön känsla

Att få träffa sin familj i flera dagar är så härligt, en skön känsla infinner sig. Barn och barnbarn bor i Stockholm så det går några månader mellan gångerna. Sonen med fru ställer villigt upp och tar emot både vår familj och hustruns familj från Karlshamn under Påsk, Jul och födelsedagar inkl två vovvar.   Även Ludde, min vovve stortrivs, här i sonens famn

Christian och Ludde

Lite trötta

Ja det var vi när vi kom hem. Matte kom och lägg dig tyckte Ludde och kröp upp i min säng

Den 9 maj

Nu förbereder jag en inbjudan till en gratis föreläsning i Färgspråket DISC med inriktning Sälj. Det blir  fika med mingel och sedan 1,5 timmes introduktion. Mer kommer strax men boka in den 9 mak 14.30-16.30.

Håll ögonen öppna närmaste dagarna

Monica

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *