Bra början på veckan

Måndag med vänskap

Det är både vemodigt och härligt när vänskap har funnit i många år.
Tiden går snabbare  ju äldre man blir. Varje dag blir värdefull och får inte slösas på tråkigheter.  Samma inställning har en god vän sedan länge och dök upp med både mat och dryck hemma hos mig. Fick pröva en ny drink som nu är en favorit. Aperol och bubbel

Tisdag med ny teknik

Idag bar det av till Videum Science Park i Växjö. Genom att besöka deras bruncher får man på ett enkelt sätt följa t ex den digitala utvecklingen. Idag intressant föreläsning om VR  och AR. Det är nu och inte sen, som denna digitala teknik är här sa föreläsaren. Inledningen var ett filmklipp där en till synes klok man uttalade att hemdatorer inte hade någon framtid och att telefonnummer hittade man bäst i telefonkatalogen. Vi vet ju har det har gått, så nu är det bara att vara vaken för allt nytt.

Dax

Att göra vid det sista på min öppna föreläsning om Färgspråket DISC.
Anmäl dig senast imorgon onsdag om du vill vara med. Kostar inget mer än din tid
https://www.biljettkiosken.se/event/190509-minn-forelasning_med_minn

Monica

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *