Alkohol och sommar och tiggeri

Nyheterna nu på morgonen

Alkohol och sommar

Vin, mys och trevligheter innefattar ofta något alkoholhaltigt. Då jag inte är ute efter själva alkoholen utan mer myset, så har jag nu laddat med alkoholfritt. Fick en väldigt god alkoholfri drink nyligen. Sanbitter, mycket is och bubbligt vatten. Påminde starkt om Aperol. Rekommenderas varmt. Ska också prova Gordons frampå kvällen.

Tiggeri

Nu snackas det om en ny lag, förbud mot tiggeri. Jag upplever att tiggeriet har minskat kraftigt. Är en ny lag lite i senaste laget? Användandet av kort och swish gör att jag och många med mig nästan aldrig har kontanter.  Alltså har vi inget att ge tiggarna.  På så sätt försvinner tiggeriet med automatik. Har politikerna missat detta? Lägg energin på något annat än en ny lag om tiggeri.

Monica

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *