Dating sajter ger oväntade upplevelser

 

Första mötet
Vad sägs om mannen som vid första mötet bjuder på en lunch på Burger King,  där har han rabattkuponger och sedan föreslår kaffe på Biltema. Mannen som jag bjöd på fika ute (jämställdhet i praktiken) och tog det dyraste eftersom han blev bjuden. Mannen som bjöd på kyrkans sopplunch. Mannen som säger att han inte kan tänka sig en resa på några dagar, för hans tre katter kräver tillsyn morgon och kväll. Mannen som fortfarande efter flera års separation fortfarande umgås med sitt x och hon har nyckel till hans hus. Mannen med fina husbilen, där toaletten inte fick besökas på vanligt sätt, plastpåse gällde! Mannen som gjorde 30 inlägg på Facebook medan vi träffades en dag, samtliga av klagande karaktär. Suck!

En älskare är att föredra
Inga krav på lagade måltider eller mys i hans TV soffa medan sportkanalen går. Tvärtom! Kul när han kommer och lika skönt när han går. Du får ha ditt liv ifred, ingen som säger nej till något du gärna vill.

Ja nu raljerar jag 
Ja det gör jag. Men alla exempel är sanna och upplevda av mina väninnor och mig. Självklart skulle vi tacka ja till den där mannen som fortfarande är pigg, nyfiken på livet och kärleksfull. Precis som vi! Han finns någonstans, men hinner vi hitta honom eller han oss, innan det är för sent. Livet är inte oändligt.

Monica

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *