Regn och arbetslust

Livet är ett pussel

 

Reflektion

Idag en helt ledig lördag och ett ihärdigt regnande. Ger arbetslust och tid för reflektion och planering.
Livet är ju ett pussel som ser olika ut beroende på vår ålder, arbete, familj, intressen m m. Åren mellan 25 och 50 innebar både heltid, aktiv föreningsverksamhet och familj. Full fart med andra ord.
Som jag ser det idag, så var det min lyckligaste tid. Barnens utveckling, spännande utveckling på jobbet och start av olika projekt. Jag var mitt i allting. Dödstrött ibland och hälsan sköttes kanske inte så bra.

Pusslet idag

Nu finns det mycket egentid, nästan för mycket. Har fortfarande eget företag och funderar på hur mycket jag ska arbeta. Helt klart vill jag satsa på både min nya kompetens i DISC men också väldigt gärna fortsätta med det roligaste jag vet, att hjälpa de som ska starta företag eller är nya som företagare. Vilka bitar i pusslet får dominera?

Vad tillför något i mitt liv och vad kan jag tillföra?

Som senior är jag rädd om min tid. Den är värdefull för mig och därför vill jag ha det som tillför livskvalitet och ge livskvalitet i mitt liv. Tiden är utmätt! Får inte slarvas bort!

Vill du anlita mig?

Genom alla år som företagare så har det kommit in varierande uppdrag. Jag säger så här: Fråga mig så svarar jag om jag kan. Så fråga mig och du får ett rakt och ärligt svar

Monica

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *