En söndag fm

 

Glad åt få prylar och liten lya

Söndagen startade med städning efter visst mentalt motstånd. Genast gladare när det var avklarat och fort gick det då lyan är på två rum och kök och 58 m2.  Lite uteplats dessutom men minimal gräsklippning. Lite skillnad från ca 100m2 boyta, garage och drygt 1 000 m2 tomt som jag hade i Kosta.

Glad vovve

Luddes granne Greta är allergisk och nu fick Ludde ärva allt godis. Här kollar han på innehållet i påsen. Lite ska vi spara till hans semester med kompisen Sigge i Älghult. Sedan promenad och en mindre glad Ludde som blev duschad efter att ha rullat sig i diverse bajs.

Nu mer än en halv dag kvar av min söndag och det lutar mot golfträning inför kommande rundor. Pitch och chip, så knepigt att få till det!

Monica

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *