Golfskola och affiliate

 

Underbara internet

 

Golfskola

Jag älskar allt man kan göra med sin dator och internet. Utbildningar är ett exempel. Just nu vill jag ägna mig mer år golf. Fick Grönt kort för över 30 år sedan och har aldrig kommit längre än till off. hcp. Många timmar med pro som försökt få ordning på mig, har tömt mina resurser både i kronor- och mentalt.

Nu äntligen lossnar det tack vare alla studier via internet och sedan träning!  Lycka! Nu blir det golfbanan en stund. Att jag hittat en flitig golfkompis motiverar så klart!

Att bli en affiliate

Jag har ju alltid varit nyfiken och nu speciellt på alla affärer som kan utvecklas via internet. Ett Växjöföretag som växt bra på kort tid är Nordicfeel. De säljer produkter för hud och hårvård m m via internet. Att bli en affiliate är att hjälpa till med marknadsföring via dina kanaler som bloggar, hemsidor m m. Du lägger ute en annons och vid ett klick kommer du vidare till företaget och kan göra en beställning. Som affiliate får du då en liten provision. Nu testar jag att annonsera för Nordicfeel Här kan du klicka på annonsen för Nordicfeel

Monica

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *