Widget och objekt ger mig glädje och inspiration

Att vakna klockan sju en lördagmorgon
och börja surfa för att hitta nya kunder

Sängundersökning

Vaknade tidigt idag, greppade mobilen  och började surfa. Fick en idé om en ny kund när jag slog upp ögonen. Jag måste bara surfa runt och ta fram en första info. Det brukar ju heta skrivbordsundersökning och nu blev begreppet sängundersökning. Lite galet eller hur, när jag inte ens kliver upp innan jag börjar jobba.

Partner till Colix

Till min lycka så får jag vara partner till Colix och sälja in deras app. Det är helt fantastiskt roligt att få vara en del i marknadsföringen av en innovativ produkt. Helt kort, så har Jens och Peter grundat ett företag som kan leverera appar på ett nytt sätt. Kunden kan hantera driften själv och slipper konsultkostnader. Till en mycket låg kostnad, kan du skaffa en app till din förening, företag eller göra verklighet av din affärside.

Hör av dig till mig om du vill veta mer.
Jag svarar alla dagar i veckan

monica@minn.se

#app
#widget
#colix
#arbetsglädje