Jag är lat och ointresserad

Gå ner i vikt med olika dieter. Nej tack!
Nutris fixar det

För mig finns bara ett sätt. Att få bestämma själv vad som ska finnas i kyl, frys och mage. I ett singel hushåll är det omöjligt att ha en massa olika ingredienser som ofta blir för gamla och slängs. Sedan kan jag ju alltid ange klimatskäl som ett av mina skäl till att göra det lätt för mig. Det bästa sättet är att använda mig av Nutris. Nutris är ett program där jag för dagbok och håller mig till en viss mängd kalorier och är sparsam med kolhydrater. Ser också att jag får i mig alla nyttiga ämnen. Ett Digestive kex t ex ger många  kalorier och knappt några nyttigheter. Hur lätt tuggar vi inte i oss några kex till ostbrickan eller kaffet.

Nutrilett en vän på vägen

Nutrilett är också ett bra hjälpmedel till en början. Ger mig alla näringsämnen och ett bra mellanmål. Du hittar Nutrilett i så gott som alla butiker och kostar ca 7 kr per mål. Mycket bättre än en läsk t e x. Blåbärssmaken är min favorit.

Nu är mitt favoritord

Som ni märker så börjar bägge produkterna på nu. Nu har jag gått ner 2 kg på knappa två veckor. Min diet är nutrilett och frukt på fm. En god och bra lunch. Mer frukt och nyttigheter resten av dagen. Max två smörgåsar em och kväll. Max två glas vin i veckan. Extra D vitamin, m m. Nu ska jag ner 10 kg till sommaren. Genom att ha offentliggjort det här så får jag verkligen skämmas om jag inte fixar det.

Monica

#Nutris
#Nutrilett
#Gå ner i vikt
#Banta