Jag fick en idé

Idén sabbade min nattsömn

Idén kom igår och jag lovar att sömn blev det inte mycket av i natt. Inte ens ljudboken fick min hjärna att koppla av. Min lilla vovve är nu jättetrött, då jag klev upp flera gånger i natt och surfade. Helt galet, jag vet. Men det finns i generna och det går inte att ändra på och det vill jag inte heller. Är testad en gång och fick veta att de aldrig hade haft någon person med så snabba reaktioner, de sk fly och fäkta.

Finns det något bättre än att vara sin egen chef? Ja det gäller både i privatlivet och arbetslivet. Självklart gäller det att samarbeta! Att dra igång och ta reda på när idén blir mitt fokus, ja då är det skönt att slippa någon som bromsar. Ännu bättre är det när någon hänger på och är positiv. Underbart också med alla kontakter som välvilligt ställer upp och delar med sig av sin kunskap och sitt nätverk. Har nyss avslutat ett samtal med en mycket kunnig och smart dam, som gav av all sin erfarenhet. Härligt!!!

I natt ska vi sova har jag lovat vovven.

Monica