Var ska TVn och vitrinskåpet stå

Hur tänker arkitekterna

Få väggar och svårmöblerat

Kolla alla nya lägenheter som byggs nu. Små vardagsrum och få hela väggar. Jag gillar det öppna, men undrar ständigt var TVn ska placeras. Likaså ett eller annat vitrinskåp som min egen gula favorit. Här inklämt mellan två dörrar.

 

Längtan efter eget rum

Jag har allltid varit intresserad av att titta på olika lösningar för lägenheter och hus. Började redan som tolvåring att rita upp olika planlösningarpå rutat papper.  Kanske beroende på att vi bodde i två rum och kök och jag längtade hett efter ett eget rum. Nu har jag flyttat runt en del och bl a ägt fem hus. Jag har verkligen varit med om att möblera efter hur ytorna disponerats. Drömmen har varit att få rita ett eget hus. Nu finns andra drömmar.

Monica