På besök i Skåne

Nu har vovven och jag varit i Staffanstorp i en vecka

Lika nyfikna båda två på en ny miljö och mycket nytt. Fick prova på kalla Skåne också, tre grader varmt och ca 12 sekundmeter fick mig att frysa mer än vad jag kom ihåg från min uppväxt i Lappland. Sedan lugnade det ner sig och jag fick uppleva rosenbuskar som höll på att slå ut och en kopp kaffe i solen. Närheten till hav och stad, med all service nära inpå och cykelvägar separerade från biltrafik så blev det ett positivt intryck.

Näringsliv i Staffanstorp

Självklart kollade jag upp näringslivet också. Gladde mig att Staffanstorp ligger som nr tre i Svenskt Näringsliv´s ranking av företagsklimat i Sverige. Så bra! Livaktig företagsgrupp finns och även ett näringslivsbolag för service till företagen intresserade mig, se här http://www.businessport.se

Monica