Mat och Hockey med Styrelseakademien

Igår blev det en mycket trevlig eftermiddag och kväll

Glad tackade jag ja till en inbjudan från Styrelseakademien. Eftermiddagen startade med intressant och nyttig information i BYN´s Guldrum.  Linnéa Öman och Åsa Fredholm från BYN med flera informerade. Starkt imponerad av Lakers ordförande Anna Arvsell som finns med i många styrelser, bla några familjeföretag. Hur hinner hon?

Trerätters, mycket gott

Så klart började jag bli hungrig! Har aldrig besökt restaurangen i ishallen. Men sååå god mat. Dit måste jag fler gånger.
Trevligt sällskap vid bordet var bl a Karin Darlington Business Sweden, Kristian Stenfelt Effekt och Linnéa Wallberg Styrelseakademien.

 

Lakers vann

Under femton år har jag varit på tre hockeymatcher utan att förstå spelets regler. Nu fick jag bra info om regler av Mats Ekenstam Change Management. Förstår nu varför målvakten helt plötsligt lämnar buren och vad icing är. Tack Mats

Monica